Meny
Annons
Annons

ALLA ÄR FOTOGRAFER

alla_ar_fotografer2

Jag har precis kollat på premiäravsnittet av Alla är fotografer med Johan Rheborg och Henrik Schyffert. Jag var på förhand ganska negativt inställd. ”Här ska två medelålders män som köpt dyra kameror göra tv om foto, som om den gruppen inte får tillräckligt med utrymme i tv och fotovärlden redan”. Men jag kapitulerar helt efter att ha sett första avsnittet.

Det är intressant och roligt samtidigt. Valen av fotografer är så himla smart – två unga intressanta tjejer (Emma Arvida Byström som jag ställer ut på Fotomässan och Julia Peirone) som lyckas få dem att göra fantastiska bilder. Det är också väldigt snygg produktion och bra musik. Kan bara säga: kul att det blev så bra och att ni gjorde något som imponerar på mig! Hör av er om ni vill hänga med och plåta en spelning nästa säsong!

3 kommentarer
 • emil klang

  BRA EMMA!! / Emil

  • Emma Svensson

   Tack!! Kram

 • Kalle Anka

  Jag är inte lika imponerad, som väntat var det väldigt mycket Johan Rheborg och Henrik Schyffert men ganska lite fotografi. Som om dessa herrar inte får tillräckligt med luft i TV som det är. Hade det varit på en fulkanal, 3,4,5 osv hade jag inte sagt något. Men SvT borde väl om någon ha modet att låta riktiga fotografer göra programmet. Nu blev det ungefär som alla dessa matlagningsprogram där några sk kändisar stökar runt i köket. Och ger ut en kokbok sedan. Skall vi gissa att herrarna följer upp det här med en bok?


AnnonsAnnons


Annons


Annons
Mobilsajt: / AV