Annons
Annons

49 PEAKS


 

Idag lanserar jag mitt nya projekt: 49 peaks

Det är ett väldigt spontant projekt som gått från idé till verklighet på en vecka. Jag kom hem från Elbrus och hade kanske varit hemma i två timmar innan jag blev rastlös och fick denna idé. Och för mig är steget från idé till handling inte så långt. Det är en stor utmaning. Men det har aldrig hindrat mig förut. Min plan är att vara hemma och jobba och sedan varva det med att åka iväg ett par gånger under året och bestiga berg.

Annons

Jag tänker alltså bestiga det högsta berget i varje land i Europa. På ett år. Vad jag känner till har ingen annan svensk gjort det förut (men rätta mig gärna om jag har fel). Så det blir många berg framöver för min del.

Och ni får hemskt gärna vara involverade i projektet: Vänner och andra som vill hjälpa till att uppmärksamma detta projekt är välkomna att följa med och bestiga berg och vara med på resan. Kontakta mig så styr vi upp något! Jag tar också tacksamt emot tips och kontakter till potentiella sponsorer. Har du ett företag eller en produkt som skulle passa bra att synas i detta projektet? Hör av dig så pratar vi mer. Ni når mig på [email protected]

Jag hoppas ni kommer följa projektet både på sajten och min Instagram @emmasvenssonphoto

Min fina websajt har Nils Winell gjort!

Today I launch my new project: 49 peaks

It´s a pretty spontaneous idea that has gone from thought to reality in a week. I got home from Elbrus and was restless and decided to summit the highest mountain in every country in Europe. In one year. If I can make it I will not only be the first swede to do it. How cool would that be?

I hope you will follow my project on the website and on my Instagram: emmasvenssonphoto

The website have my friend Nils Winell made!

(0)
(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar