Annons
Annons

ALLA ÄR FOTOGRAFER


 

alla_ar_fotografer2

Jag har precis kollat på premiäravsnittet av Alla är fotografer med Johan Rheborg och Henrik Schyffert. Jag var på förhand ganska negativt inställd. ”Här ska två medelålders män som köpt dyra kameror göra tv om foto, som om den gruppen inte får tillräckligt med utrymme i tv och fotovärlden redan”. Men jag kapitulerar helt efter att ha sett första avsnittet.

Annons

Det är intressant och roligt samtidigt. Valen av fotografer är så himla smart – två unga intressanta tjejer (Emma Arvida Byström som jag ställer ut på Fotomässan och Julia Peirone) som lyckas få dem att göra fantastiska bilder. Det är också väldigt snygg produktion och bra musik. Kan bara säga: kul att det blev så bra och att ni gjorde något som imponerar på mig! Hör av er om ni vill hänga med och plåta en spelning nästa säsong!

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar