Annons
Annons

BRÖLLOPSRESAN


 

Lundin-98_web

Vi insåg ganska tidigt att ha ett bröllop för 215 personer kostar en hel del (det gick på ca 300 000 kr) så vi kommer vara rätt panka efteråt. Samtidigt hade vi fått ett tips som vi verkligen ville ta vara på ”gå inte till jobbet på måndagen. Om ni inte åker på bröllopsresa direkt, åk i alla fall iväg någonstans några dagar och var i er kärleksbubbla”.

Annons

Därför bestämde vi oss för att åka på bröllopsresa direkt. Annars kanske vi aldrig hade kommit iväg på den.

Vi hade några kriterier för vårt val av bröllopsresa:

Någonstans där ingen av oss varit tidigare
Inte någon paradisö eller annan ”strandresort”
Man ska kunna åka dit på eurobonuspoäng (jag hade massa poäng + en åk två för en grej så om vi gjorde på det sättet skulle inte själva flyget kosta så mycket)

Så vi började kolla på kartan över vart man kunde åka på eurobonuspoäng och insåg ganska snabbt att man kunde välja på Europa (det var vi inte så sugna på eftersom vi rest mycket där innan), USA (samma sak där) och tre destinationer i Kina samt Tokyo. Så det blev Tokyo. Det skulle ju vara en spännande stad hade man hört från alla kompisar. Faktum är att alla som varit i Tokyo verkar älska det.

För några dagar sedan kom vi hem. Det här är vad vi lärt oss:

Vi är kassa på att resa tillsammans bara jag och Kalle! Vi gillar så olika saker. Det visar sig att jag inte alls gillar att hänga i Tokyo medan Kalle älskar det. Jag tycker om att resa runt, natur, äventyr och upplevelser. Kalle tycker om att vara social och lära känna folk, gå runt hela dagarna i en stad och gå ut på kvällarna. Jag gillar restaurangupplevelser och han bryr sig inte så länge han blir mätt och tycker inte mat är en upplevelse.

Så förutsättningarna för en kärleksfull och härlig semester tillsammans var kanske inte de bästa (vi funkar så mycket bättre på en snowboardresa eller på en resa i sällskap med andra). Vi insåg ganska snabbt att vi ville rätt olika saker och för att vi båda skulle få ut så mycket som möjligt av resan så spenderade vi en del tid tillsammans och en del tid var för sig. Och det är så himla skönt att vi är så bra på just det: Att alltid låta varandra få göra det den personen vill.

Så nästa gång vi reser någonstans ska det vara i sällskap med andra och helst med någon form av aktivitet på resan.

Foto av Peter Pousard

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar