Annons
Annons

GAGNEF


 

Jag landade från en jobbresa natten till torsdag. På morgonen klättrade jag, fixade det sista med min packning, hyrde en bil på Arlanda och drog till Gagnef. Med mig i bilen hade jag en tjej som heter Jennifer Medina (superduktig fotograf som bor i New York) som min kompis Olof Grind parade ihop mig med på FB efter att jag skrev att jag hade plats över. Älskar sånt där, att lära känna folk helt random. Vårt främsta samtalsämne till Dalarna var misslyckade (och lyckade) Tinder/Raya dejter. Känner btw att jag tappat mitt dejting-game den senaste tiden haha. Är varken speciellt sugen eller har någon tid ändå. Så chillar lite på den fronten just nu (har inte ens Tinder längre).

Annons

I alla fall kom fram till vårt camp som Josefina gjort så himla bra/fint att jag blev helt blown away. Skulle jag få bo där? Så lyxigt! I husvagn precis 50 m från entrén. Dessutom med värsta uteplatsen och det bästa gänget bestående av mina vänner Patricia, Anna, Alexandra och Karolina. Här är förresten hela gänget innan Anna & Alexandras spelning. Så mycket kärlek till dessa fantastiska tjejer!

Här kommer lite fler bilder från helgen. Jag fotograferade inte så mycket då jag var upptagen med att dansa hela nätterna, hänga med vänner, lära känna nya personer, se spelningar, äta god mat, jobba, träna (yes jag och Alina från Adidas Runners körde ett löppass på fredag fm) och få massa spännande upplevelser.

Just det! Jag gjorde ett prank på mitt ex också som ni kan läsa om efter bilderna. Det var kul! Och så otypiskt mig men jag kunde inte motstå.

När jag kom till festivalen på torsdag kväll så parkerade jag min bil och på väg från parkeringen så ser jag mitt ex bil. Och inser att jag har extranyckeln till den med mig för jag råkade hitta den hemma när jag städade ur garderoben. Jag inser ju direkt vad jag måste göra. Så innan jag drog från festivalen parkerade jag om bilen sådär 200 m längre bort på parkeringen. Hehehe. Lycka till med att hitta den sen.

På lördag vid 02:00 körde jag tillbaka till Arlanda och lämnade min hyrbil och tog flyget till Island där jag befinner mig just nu. Jag inledde med att sova några timmar eftersom jag var vaken hela natten. Nu ska jag organisera min packning, ladda alla batterier till all utrustning och skaffa det sista jag behöver för en veckas hiking i höglandet. Jag ska vara med som deltagare på Max Rives workshop (vilket är spännande då det är första gången jag är med på en annan fotografs workshop) och vi kommer vara ute i vildmarken den kommande veckan. Efter det är jag kvar en vecka till för att roadtrippa på östra och norra Island och då får jag sällskap av en vän från Sverige som också är en duktig fotograf så det blir kul!

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar