Annons
Annons

JOBBANNONS: BLI VÅR CHEF!


 

jobbamedoss

Studio Emma Svensson är ett produktionsbolag av stillbild med fokus på event, dokumentation och skapande av content inom mode och kultur. Vi gör massor med roliga grejer hela tiden! Vi är ett litet företag med fem medarbetare men som växer och nu vill anställa vår chef.

Annons

Vi letar efter en skarp och ambitiös person som kommer med nya ideér för utveckling och som samtidigt är ödmjuk, flexibel och social.

Ett stort plus är om du redan har ett stort nätverk i medie/mode branschen. Du behöver också ha tidigare erfarenhet av arbetsuppgifterna.

Arbetsuppgifter:

Fungera som agent med kundansvar
Planering, schemaläggning och uppföljning
Budgetansvar
Marknadsföring och sköta våra sociala medier
Koordinera projekt
Komma med spännande ideér

Vår arbetsplats är en fotostudio på Telefonplan i Stockholm. Vi arbetar flexibelt vilket innebär att du själv kan välja dina arbetstider till stor del och också lägga en del av arbetet utanför kontoret.

Tillträde: 15 september – 1 oktober 2015

Arbetsmängd: Kan diskuteras och förhandlas men minst 50%

Ingångslön: Vid heltid 30 000 kr / mån + förmåner värde 3000 kr (SL kort, friskvård, lunchkuponger). Lönen anpassas sedan till arbetsmängden

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Ansökan skickas till: [email protected]

Vi kommer hantera ansökningar löpande. Skicka ett personligt brev + cv samt referenser i din ansökan. Skriv också några rader om din vision för Studio Emma Svensson i din ansökan.

För att se vad vi håller på med kolla in www.studioemmasvensson.se

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar