Annons
Annons

LEDIG JOBB: ADMINISTRATIV / PERSONLIG ASSISTENT PÅ DELTID


 

IMG_1522-700x466

Nu letar vi efter fler medarbetare till vårt team! Denna gång är vi ute efter en administrativ / personlig assistent till Studio Emma Svensson och Fotograf Emma Svensson. Vi letar efter någon som är organiserad, driven, härlig, positiv och som är duktig på att ta egna initiativ. Du behöver också kunna uttrycka dig väl i skrift och kunna skriva reportage och intervjuer på ett välformulerat sätt. Det är ett plus om du har ett intresse för foto och kan grundläggande bildbehandling i Photoshop samt har körkort.

Annons

Arbetsuppgifterna består av administrativt arbete som:

Fakturahantering
Sortera kvitton
Svara på mail
Ta hand om bokningar för Fotoresor
Marknadsföring och sociala medier
Olika ärenden (inkl personliga ärenden)
Skriva redaktionellt material och göra intervjuer med fotografer
Assistera vår Managing Director / Agent i produktioner

Denna tjänst är på 8 tim per vecka där du själv ansvarar för dina arbetstider vilket gör jobbet perfekt att kombinera med studier eller annat jobb. Du kommer arbeta delvis från vår fotostudio på Telefonplan men också kunna lägga en del av tiden på att arbeta hemifrån.

Plats: Stockholm, Telefonplan
Arbetsmängd: 8 tim / vecka
Tillträde: Omgående
Anställningsform: Tillsvidare (6 mån provanställning)
Lön: Timlön, förhandlas utifrån din ålder & erfarenhet

För att ansöka om jobbet skicka ett mail till [email protected] och berätta om dig själv (max en halv A4) och vad du skulle kunna tillföra arbetsplatsen. Bifoga foto på dig själv, CV och löneanspråk. Vi försöker svara på alla ansökningar löpande och vill tillsätta tjänsten omgående så vänta inte med att ansöka om du är intresserad. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Studio Emma Svensson är ett produktionsbolag för stillbild. Se vad vi gör här!

(164)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar