Annons
Annons

LEDIGT JOBB: FOTOGRAF (SOMMARVIKARIE)


 

DSC_3632_web

Studio Emma Svensson söker en fotograf för ett sommarvikariat perioden 1 juni – 31 augusti 2016.

Som fotograf hos oss kommer du ha ett varierat jobb där vi exempelvis är på Way Out West och dokumenterar ena dagen för att nästa dag fotografera ett event och veckan efter det plåta på Stockholms modevecka och dokumentera svenska konståkningslandslaget. Den ena dagen är sig aldrig lik och därför är det viktigt att du är flexibel och trivs med att arbeta under sådana förhållanden. Det är inte något vanligt 9-17 jobb.

Annons

Vi letar efter någon som har tidigare erfarenhet av dokumenterande foto och porträtt. Vi söker en fotograf med känsla för att fånga ögonblick, berätta i bild och som har bra känsla för det visuella. Du behöver också ha erfarenhet av bildbehandling (raw-framkallning, färgkorrigering, sätta vitbalans, jobba med olika toner och kontraster samt hudretusch). Studioerfarenhet är meriterande.

Vi söker efter någon med social kompetens, som är driven och tar initiativ men också som är ödmjuk och trevlig. Någon som är professionell i sitt sätt att arbeta.

Vår arbetsplats är en fotostudio på Telefonplan i Stockholm men vi är lika ofta ute på location. Dina arbetstider kommer variera och både kvällar och helger förekommer. Resor i jobbet förekommer också.

Tillträde: 1 juni 2016

Arbetsmängd: Heltid, 40 tim/vecka.

Lön: Förhandlas efter din erfarenhet

Anställningsform: Sommarvikarie perioden 1 juni – 31 augusti 2016

Ansökan skickas till: [email protected]

Senaste ansökningsdag: 28 feb 2016

Skriv ditt personliga brev (max en halv A4) direkt i mailet och bifoga länk till din portfolio (bifoga inga filer i mailet tack).

För att se vad vi håller på med kolla in www.studioemmasvensson.se

Kort om Studio Emma Svensson: Vi är ett produktionsbolag för stillbild med 8 anställda. Vi fotograferar främst event, dokumentation, porträtt och lifestyle. Bland våra kunder finns H&M, ELLE, Gina Tricot, River Island, Rodeo, BON, Stylein, Tiger, The You Way, Svenska Konståkningslandslaget m fl.

(65)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar