Annons
Annons

LEDIGT JOBB: FOTOGRAF


 

10847201_608348115965692_634083875609738963_o

Studio Emma Svensson är ett produktionsbolag av stillbild med fokus på event, dokumentation och skapande av content inom mode och kultur. Vi gör massor med roliga grejer hela tiden och nu söker vi en till fotograf till vårt team!

Annons

Som fotograf hos oss kommer du ha ett varierat jobb där vi exempelvis är på Way Out West och dokumenterar ena dagen för att nästa dag fotografera ett event och veckan efter det plåta på Stockholms modevecka och dokumentera svenska konståkningslandslaget. Den ena dagen är sig aldrig lik och därför är det viktigt att du är flexibel och trivs med att arbeta under sådana förhållanden. Det här kommer inte vara något vanligt 9-17 jobb.

Vi letar efter någon som har tidigare erfarenhet av dokumenterande foto. Har du gått en fotoutbildning inom bildjournalistik är det meriterande. Vi söker en fotograf med känsla för att fånga ögonblick, berätta i bild och som har bra känsla för det visuella. Om du dessutom kan filma och klippa film så är det ett stort plus.

Vi letar efter någon med social kompetens, som är driven och tar initiativ men också som är ödmjuk och trevlig. Någon som är professionell i sitt sätt att arbeta. Som är en teamplayer och vill bygga det här företaget tillsammans med oss långsiktigt.

Vår arbetsplats är en fotostudio på Telefonplan i Stockholm men vi är lika ofta ute på location. Dina arbetstider kommer variera och både kvällar och helger förekommer. Resor i jobbet förekommer också.

Tillträde: Under hösten 2015.

Arbetsmängd: Heltid, 40 tim/vecka.

Ingångslön: Förhandlas utifrån din erfarenhet men minst 20 000 kr + förmåner värda 4500 kr (SL kort, friskvårdsbidrag, lunchkuponghäfte, en friskvårdstimma per vecka och en sex timmars arbetsdag per vecka).

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Ansökan skickas till: [email protected]

Skriv ditt personliga brev (max en halv A4) direkt i mailet och bifoga länk till din portfolio (bifoga inga filer i mailet tack).

Vi kommer börja titta på ansökningar från 21 september och då hör vi av oss till samtliga som sökt så inkom gärna med din ansökan innan dess.

För att se vad vi håller på med kolla in www.studioemmasvensson.se (ny sajt på väg upp)

Kort om Studio Emma Svensson: Startades för ett år sedan och består idag av två fotografer (Beata Holmgren, Frida Möller), två assistenter (Alma Vestlund och Nora Cederin), en retuschör (Saga Wendotte) och i mitten av sep börjar vår chef Camilla Engström som kommer närmast från Agent Molly. Creative Director är Emma Svensson.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar