Annons
Annons

LEDIGT JOBB: JUNIOR RETUSCHÖR


 

Foto: Emma Svensson/Studio Emma Svensson

Studio Emma Svensson söker en junior retuschör för extra/deltidsarbete.

Som junior retuschör förväntar vi oss att du kan göra enklare retusch som friläggning av produkter, färgställning och tryckanpassning av bilder, hudretusch på bilder som packshots, lookbook, event och dokumentära bilder samt porträtt. Du har erfarenhet av att jobba med Photoshop, Capture One, Bridge, Mac OS X och Wacom. Du kommer också ha kundkontakt och sköta kommunikationen gällande korr och bildleverans med våra uppdragsgivare.

Annons

Som junior retuschör tror vi att du går eller precis avslutat en retuschutbildning eller har liknande kunskap och erfarenhet. Du kommer kunna få handledning av våra mer seniora retuschörer för att utvecklas och utbildas hos oss.

Vi letar efter någon som är positiv, trevlig, serviceminded, noggrann och som tar initiativ som skulle passa i vårt gäng!

Jobbet är ett extra/deltidsjobb vid behov. Du kommer arbeta mot deadlines och kan därför styra dina arbetstider i ganska stor utsträckning men de flesta hos oss arbetar under dagtid. Vissa helger och kvällar kan förekomma, framför allt under ex modeveckorna och större events.

Vår arbetsplats är en fotostudio på Telefonplan i Stockholm.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsmängd: Extra/deltid vid behov

Lön: Förhandlas efter din erfarenhet

Anställningsform: Timanställd, provanställning de första 6 mån

Ansökan skickas till: [email protected]

Senaste ansökningsdag: 15 feb 2017

För att ansöka: Maila oss och berätta om dig själv (skriv direkt i mailet). Skriv inte mer än en halv A4. Märk rubriken med junior retuschör. Bifoga arbetsprover på länk.

För att se vad vi håller på med kolla in www.studioemmasvensson.se

Kort om Studio Emma Svensson: Vi är ett produktionsbolag för stillbild med 10 anställda. Vi fotograferar främst event, dokumentation, porträtt och lifestyle. Bland våra kunder finns H&M, ELLE, Gina Tricot, River Island, Rodeo, BON, Stylein, Tiger, The You Way, Svenska Konståkningslandslaget m fl.

(50)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar