Annons
Annons

LEDIGT JOBB: STUDIOASSISTENT


 

MG_2548

OBS: Detta är en gammal annons – tjänsten är redan tillsatt!

Studio Emma Svensson söker en studioassistent för extra/deltidsarbete.

Som studioassistent hos oss arbetar du med att serva fotograferna och övriga teamet. Dina arbetsuppgifter kommer vara att hålla ordning i studion, göra ärenden, ge service på fotograferingar och workshops, bildhantering, administrativt arbete och liknande.

Annons

Vi letar efter någon som är positiv, trevlig, serviceminded, noggrann och som tar initiativ som skulle passa i vårt gäng! Vi ser gärna att du har ett fotointresse då det kommer finnas möjlighet att utveckla det med tiden samt att du har lite erfarenhet av bildhantering.

Jobbet är ett extra/deltidsjobb där vi kan vara flexibla med arbetstiden men du behöver kunna jobba en del av arbetstiden dagtid varje vecka i alla fall.

Vår arbetsplats är en fotostudio på Telefonplan i Stockholm men vi är lika ofta ute på location. Dina arbetstider kommer variera och både kvällar och helger förekommer. Resor i jobbet förekommer också.

Tillträde: Mars 2016

Arbetsmängd: Extra/deltid ca 8 tim/vecka

Lön: Förhandlas efter din erfarenhet

Anställningsform: Provanställning i 6 mån därefter tillsvidare anställning

Ansökan skickas till: [email protected]

Senaste ansökningsdag: 28 feb 2016

För att ansöka: Maila oss och berätta om dig själv (skriv direkt i mailet). Skriv inte mer än en halv A4. Märk rubriken med studioassistent.

För att se vad vi håller på med kolla in www.studioemmasvensson.se

Kort om Studio Emma Svensson: Vi är ett produktionsbolag för stillbild med 9 anställda. Vi fotograferar främst event, dokumentation, porträtt och lifestyle. Bland våra kunder finns H&M, ELLE, Gina Tricot, River Island, Rodeo, BON, Stylein, Tiger, The You Way, Svenska Konståkningslandslaget m fl.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar