Annons
Annons

LONG TIME, NO SEE


 

Jag har varit i Chamonix i en vecka och jobbat på ett nytt projekt (som jag kommer berätta mer om nästa vecka) och klättrat. Det var i alla fall svårt att hinna blogga då.

Igår när jag kom hem åkte jag direkt till min vän Emmas bröllopsfest och efter det sprang jag midnattsloppet med Adidas och ELLE. Det var kanske inte mitt bästa lopp någonsin. Jag sprang för fort de första två kilometrarna och fick spykänslor som höll i sig hela loppet. Jag åt kanske för mycket buffé och bröllopstårta också för sedan fick jag håll efter 7 km. Och jag hade inte sprungit på två månader. Men det var kul ändå och jag tror min tid slutade på 58:28. Helt okej med tanke på hur mycket uppförsbackar det var hela tiden! Haha.

Annons

Nu sitter jag på Arlanda igen. Ska till Baltikum några dagar med Olof Grind. Det är också en del av mitt nya projekt…

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar