Annons
Annons

LOOKING FOR A NEW PHOTOGRAPHY ASSISTANT!


 

Nu söker vi fler medarbetare till vårt produktionsbolag Studio Emma Svensson! Denna gång är det en assistent vi letar efter. Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde efter sommaren.

Som assistent hos oss är du en viktig del i vårt team där du får ta stort eget ansvar och ett jobb som bjuder på omväxling och utmaningar. Du kommer att assistera på plåtningar & workshops, serva fotograferna och övriga teamet, hålla ordning i studion, göra ärenden, bildhantering samt även plåta en hel del egna jobb.

Annons

Vi letar efter någon som är härlig, positiv, ansvarsfull, serviceminded, nyfiken, noggrann, bra på att ta egna initiativ och som skulle passa i vårt gäng! Eftersom du kommer göra en del egna fotojobb så ser vi gärna att du har viss fotovana samt grundläggande bildbehandlingskunskaper i Photoshop. Körkort är ett plus men inget måste. Vi ser också gärna att du är en person som vill satsa långsiktigt tillsammans med oss, vi är inne in en spännande fas och är man rätt person så finns det stora chanser utvecklas inom företaget.

Tjänsten är som sagt på heltid och vår arbetsplats är en fotostudio på Telefonplan i Stockholm men vi är lika ofta ute på location. Dina arbetstider kommer variera och både kvällar och helger förekommer. Resor i jobbet förekommer också.

Tillträde: Enl ö k runt slutet augusti/början september 2017.

Arbetsmängd: Heltid, 40/h vecka.
Lön: Förhandlas efter din erfarenhet, plus förmåner som SL-kort och lunchkuponger.
Anställningsform: Provanställning i 6 mån därefter tillsvidare anställning
Ansökan skickas till: [email protected]
Senaste ansökningsdag: 1 juli 2017.

För att ansöka: Maila oss och berätta om dig själv (skriv direkt i mailet). Skriv inte mer än en halv A4. Märk rubriken med Assistent. Länka gärna till din Instagram/portfolio om du har någon sådan. Skicka inga bilder eller bilagor i mailet.

Kort om Studio Emma Svensson: Vi är ett produktionsbolag för stillbild med 11 anställda (fotografer, juniorfotografer, retuschörer, assistenter, projektkoordinator samt agent). Vi fotograferar alla möjliga jobb, främst event, dokumentation, mode, porträtt, produktbilder, streetstyle och mycket mer. Bland våra kunder finns H&M, ELLE, MQ, KappAhl, River Island, Rodeo, BON, Stylein, Soft Goat mm.

För att se mer av vad vi håller på med klicka här!

(24)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar