Annons
Annons

LOOKING FOR A NEW ASSISTANT!


 

Tjänsten är tillsatt!

Jag råkade befordra min assistent precis så nu behöver jag en ny!

Detta är alltså inte ens tjänst som fotoassistent utan personlig assistent till mig. Du kommer vara min högra hand i allt jag gör. Och jag gör väldigt många olika saker så det är bra om du har erfarenhet eller är peppad på att lära dig följande:

Annons

Fotografera – du kommer plåta lite behind the scenes bilder i projekt jag gör och skapa lite annat bildmaterial.
Skriva – du kommer hjälpa mig göra artiklar och intervjuer till min blogg
Sociala Medier – du kommer hjälpa mig med mina sociala medier
Ärenden och administrativa saker – du kommer hjälpa mig med allt från att leta upp bilder på hårddiskar till att gå ärenden, sortera kvitton, research, hjälpa mig med utställningar och projekt, presentationer, kontakta personer, medverka på workshops osv
Köra bil – du måste ha körkort och vara en trygg chaufför för jag kommer behöva hjälp med att köra bil både i Sverige och utomlands

Om du har ett intresse för äventyr och gillar att resa så är det jättebra. Annars skulle jag gilla om du är service-minded, trevlig, positiv, nyfiken och driven.

Tjänsten är på 50% som grund men det vore bra om du under vissa projekt kunde arbeta mer vid behov. Annars är tjänsten väldigt flexibel. Du kan ofta schemalägga dina egna tider då du arbetar mot deadlines snarare än ett schema. Det går också bra att utföra många av arbetsuppgifterna hemifrån men ibland vore det trevligt att se dig på vårt kontor på Telefonplan i Stockholm. Vi kommer också resa en del i tjänsten. Vid resor står jag för dina omkostnader utöver din vanliga lön. Kan flagga redan nu för att i sep och okt kommer det bli en hel del resor och mer jobb än 50%.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar