Annons
Annons

MÅNDAG 25 DECEMBER


 

Tillbaka på kontoret efter en helt omtumlande helg. Utmattad men ändå lycklig. Jag var on top of the world i lördags energimässigt och allt flöt på bra, mitt föredrag gick super och det var massor med folk och jag hade så kul. Igår däremot. Det var som baksmällan till adrenalinkicken i lördags. Jag var så trött. Jag kan liksom inte minnas ett ord av vad jag sa uppe på scen. Jag tror bara jag svamlade. Jag kände mig helt ur fas verkligen. Men så blir det ibland. Man kan inte alltid leverera det bästa.

Annons

Nu är min utställning på väg till Helsingslands Museum där den kommer hänga tillsammans med Inta Ruka under december. Jag är i studion och har städat och möblerat om lite. Svarar på mail. Borde öppna en enorm hög med post som ligger på skrivbordet…

Ikväll kommer Lena Gullberg från Cameralink och föreläser på min kurs Arbeta som fotograf. Det ser jag fram emot!

(0)
(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar