Catarina Königs lättlagade comfort food deluxe – 3 recept
Dagen efter nyårsafton blir det oftast comfort food hemma hos mig. Det ska vara enkelt och gott. Jag tycker att pinsa är helt perfekt då, så självklart vill jag bjuda på snittar av en av mina favoriter, nämligen cacio e pepe-pinsa. En pinsa som går snabbt att svänga ihop och är magiskt god. Ost är gott, så vi fortsätter på det spåret och bjuder på en ostig mac and cheese som inspirerats av smakerna från chili cheese. Där både cheddar och jalapeño spelar stor roll i rätten. Så gott! Till dessert blir det eton mess i glas med glass, kladdkaka, vispgrädde, jordgubbar och salt kolasås på toppen. En typ av marängswiss med twist. Hoppas att ni testar och att allt skall smaka. God fortsättning!
Pinsasnittar á la cacio e pepe
Gör en egen, snabb variant på burrata med mozzarella och syrad grädde.
Recept: Pinsasnitta á la cacio e pepe
Mac and chili cheese med krispig topp
Krämigt, ostigt och värmande – snacka om comfort food deluxe!
Recept: Mac and chili cheese
Eton mess med jordgubbar, salt kolasås och kladdkaka
Som marängsviss – men kanske lite godare!
Recept: Eton mess

