Lättlagad lyx med asiatiska smaker – signerad Catarina König
Jag fullkomligen älskar asiatisk mat och alla dess smaker. Här bjuder jag på tre otroligt goda favoriter som jag ofta gör hemma. Förrätten är en koreansk råbiff som serveras i gyozachips. Ett fantastiskt tilltugg innan middagen som har allt! Till varmrätt har jag gjort en okonomiyaki, en japansk kålpannkaka som är så himla god och väldigt enkel att göra. Självklart blir det matcha i desserten, nämligen en matchaglass som du enkelt svänger ihop utan glassmaskin. Till den en magisk sesam- och sojakaramellsås som man vill äta med sked. Dessa rätter bjuder på en smakresa, det vill jag lova!
Koreansk råbiff på gyozachips
Uppgradera råbiffen med en koreansk twist med snabb-kimchi och frasigt gyozachips.
Recept: Koreansk råbiff
Okonomiyaki
Denna kålpannkaka är klassisk street food i Japan!
Recept: Okonomiyaki
matchaglass med sesam- och sojakaramellsås
Magisk karamellsås och snabb glass utan glassmaskin – briljant!
Recept: Snabb matchaglass