Smaksäker 3-rättersmeny med sparris, fisk och maräng
- AvRedaktionen ELLE
Krispig sparris, frasig fisk och fluffig maräng – bjud på smaksäkra rätter i det fria på sommarens vackraste dag!
Slå på stora trumman och bjud på en smaksäker 3-rättersmeny där ni börjar med sparris och heta chiliräkor som toppas av med en frisk limedressing. Till varmrätt blir det middagsfavoriten panerad fisk men med nya, spännande tillbehör som fänkålssallad och pepparrot. Efterrätten är alltid bäst, särskilt hemgjorda maränger med rabarberkompott och vaniljkräm.
SPARRIS MED CHILIRÄKOR OCH LIMEDRESSING
Vackert med läckra smaker och piggt sting av chili och syrlig dressing.
Till recept>>
PANERAD FISK MED FÄNKÅLSSALLAD OCH PEPPARROT
Klassiska middagsfavorit med nya spännande smaker!
Till recept>>
MARÄNG MED RABARBER OCH VANILJKRÄM
Vacker och hisnande god dessert.
