Annons
Annons

NEED TO HIRE ONE MORE ASSISTANT!


 

Jag har ett nytt projekt på g och behöver mer resurser i mitt team och behöver därför anställa en assistent till på deltid ca 50% med tillträde under våren! Denna gången letar jag efter någon som är lite multitalang: Du kan skriva, fota, klippa (film & pod). Det är bra om du kan sociala medier och har ett äventyrsintresse också. Körkort är ett måste. Övriga önskemål för tjänsten är: Serviceminded, socialt utåtriktad, driven, organiserad, kan prata och skriva både svenska och engelska obehindrat, noggrann, gillar att resa, nyfiken, flexibel med arbetstider och arbetsuppgifter. Det är en fördel om du har en aktiv livsstil och ex åker skidor, klättrar eller håller på med någon annan outdoor sport.

Annons

Tjänsten är baserad i Stockholm. Resor kommer att förekomma. Arbetstider kommer variera men går att anpassa. Jag har en studio på Telefonplan där man kan jobba ifrån (en del av jobbet kommer du också kunna göra på distans). Jag skulle önska att du kunde börja någongång under våren. Det är 6 månaders provanställning och sedan tillsvidare anställning. Heltidslönen är 15 000 kr/månad och du får SL kort, lunchkuponghäfte och friskvårdsbidrag varje månad. Det är en lärlingstjänst så jag förväntar mig inte att du är proffs på allting men du ska vilja lära dig och vara med från början och starta upp ett nytt projekt.

Observera att detta inte är en fotoassistent tjänst även om visst fotograferande kommer ingå i jobbet. Det är en ny tjänst för ett nytt projekt.

För att ansöka om jobbet gör såhär:

Maila mig och berätta om dig själv samt vad du tror att du skulle kunna tillföra till det här jobbet. Bifoga en länk till din portfolio med bilder eller Instagram (skicka inga bilder i mailet). Skicka också med någon text du skrivit ex en intervju eller ett reportage. Om du har något annat arbetsprov du vill visa upp (blogg/sociala medier/film/pod eller liknande) skicka med länk till det också. Du mailar till [email protected] senast den 23 april.

Jag är för tillfället på resa så jag kommer kanske inte ha möjlighet att svara mer än till de jag vill träffa för en intervju.

Hoppas kunna ge någon ett roligt och spännande jobb inom kort!

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar