Annons
Annons

NEXT MOUNTAIN: MT KOSCIUSZKO


 

I helgen åker jag till Australien för att bestiga Mt Kosciuszko. Mitt första seven summits på Bass lista. Det är ”bara” 2228 m högt så det borde inte vara alltför krångligt vid bra väder. En dagstur!

Jag landar i Sydney och hämtar sedan ut min hyrbil och kör till Kosciuszko national park. Här har jag inte riktigt bestämt mig än. Vill jag gå på natten och nå summit i soluppgången? Eller ska jag gå under dagtid? Jag har bestämt mig för att göra summit walk i alla fall. Jag kommer inte ta liften upp första biten (känns som fusk) och jag kommer göra det på egen hand, helt ensam.

Annons

Efter det åker jag över till Nya Zeeland och spenderar nästan en månad. Först min seven summits kurs och sedan min fotoresa där (peppen!!)

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar