Annons
Annons

NEXT MOUNTAIN: MT TOUBKAL


 

toubkal1tizit-1024x613

I övermorgon åker jag först till London och sedan vidare till Marrakech för att sedan fortsätta till Atlasbergen där jag ska bestiga mitt nästa berg: Mt Toubkal. Norra Afrikas högsta berg, 4167 m (kommer bli det tredje högsta för min del, gjorde ju en vulkan i Bolivia på 5248 m och Mt Whitney 4421 m). Sedan kommer jag ha en dag i Marrakech innan jag åker till Paris för att göra ett jobb. Ska bli så kul! Tar med kameran och dokumenterar så ni får se sedan!

Annons

The day after tomorrow I will go to London and then on to Marrakech and then continue to the Atlas mountains which I will climb my next mountain: Mt Toubkal. North Africa’s highest mountain, 4167 m (will be the third highest mountain for me, did a volcano in Bolivia at 5248 m andMt Whitney 4421 m). Then I will have a day in Marrakech before I go to Paris to do a job. Should be fun! Bring your camera and document so you can see then!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar