Annons
Annons

STOLT KOMPIS!


 

Detta är så himla roligt! Så stolt över Emma (kul också att det nästan bara är mina bilder i hennes portfolio 😉

Jag tycker helt ärligt det bara är kul när det går bra för andra. Framför allt när det är ens vänner. Och är det någon som förtjänar framgång så är det Emma. Vet inte som har sådan talang som hon!

Annons

En gång, för många år sedan, när jag var ganska deprimerad för att min egen karriär gick åt helvete när jag flyttade till Malmö så var jag riktigt avundsjuk på en fotograf som precis i samma veva slog igenom. Jag tyckte att hon fick alla fotojobb jag borde fått om jag var kvar i Stockholm. När jag mådde bättre sedan så insåg jag såklart att jag gått runt och varit arg på denna personen helt i onödan för våra fotostilar var väldigt olika och det var förmodligen därför hon fick jobben, de ville ha någon som fotograferade på det sättet. Så jag mailade henne och typ bad om ursäkt för jag gått runt och varit avundsjuk på henne i nästan ett år (fast hon inte ens visste om det) och det ledde istället till att vi blev vänner. Se, sådan tur kan man ha ibland!

Något annat som var tur var att igår, efter jag jobbat så gick jag till Nytorget med Hanna och hängde. När jag gick hem sedan glömde jag min dator i min väska under en bänk. Som tur var hade en snäll dam hittat den och ringt Kalle så jag fick tillbaks den. Vågar inte ens tänka på vad jag hade gjort annars… Back-up mina vänner, back-up!

(1)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar