Annons
Annons

UPDATE FROM LAST WEEK!


 

Just nu är typ första gången jag sitter ned framför datorn på en vecka. Det har varit crazy senaste veckan! Landade i tisdags från en veckas jobbresa med H&M. Plåtade kampanj i tre dagar i Stockholm. Hade modefoto workshop i helgen. Nu är jag på nästa location för nästa fotojobb. Men ska inte klaga. Det är ett drömjobb jag har!

Annons

Min fotograf Frida Möller och min assistent Emma Grann är i USA nu på vår fotoresa för ungdomar. Även fast jag gjort den där resan så många gånger så är jag ändå avis. Följ @fotoresor på Instagram för att se hur härligt de har det!

Bild av Frida från Mykonos

Right now is the first time I sit down in front of the computer in a week. It has been crazy last week! Landed Tuesday from a week’s job with H&M. Then shooting a campaign for three days in Stockholm. Had fashion photography workshop this weekend. Now I’m at the next location for the next photo job. But I do not complain. It’s a dream job I have!

My photographer Frida Möller and my assistant Emma Grann are in the United States now on our photo tour for young people. Even though I made that trip so many times I’m still jealous of them. Follow @fotoresor on Instagram to see how wonderful they are!

Picture from Mykonos

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar